esther

Als rasechte alfa-gymnasiast ging ik natuurlijk communicatie- en cultuurwetenschappen in Tilburg studeren. Ik werkte als communicatiemedewerker bij culturele clubs en overheidsinstellingen, redacteur voor (literaire) uitgeverijen, freelance tekstschrijver en organisator van culturele activiteiten. 

Ik houd van stapels boeken, dwarse voorstellingen, ben gek op lekker eten met een wijntje erbij, kamperen tussen bloesembomen, pielen met rondbreinaalden en goede gesprekken over wat iemand bezig houdt. Ik had ups en downs in mijn leven en leerde op een coachopleiding hoe ik anderen kan begeleiden bij levensvragen en belemmerende patronen.

Ik schreef ooit stukjes over wonen voor het Brabants Dagblad, toen nieuwsbrieven voor een middelgrote Brabantse gemeente, toen een tijdje marketingteksten en subsidieaanvragen voor theatervoorstellingen en aanverwante clubs, daarna heel veel persberichten en flapteksten en projectplannen en subsidieaanvragen voor een literaire uitgeverij, en tussendoor en daarna herschreef en corrigeerde ik ook weer teksten van andere auteurs. Heel veel teksten gingen door mijn handen en kwamen daar sterker en helderder en met meer zeggingskracht uit. Kan ik wel zeggen. In al mijn bescheidenheid.

Wil je echt precies weten wanneer ik waar gewerkt heb en wat ik daar dan deed, dan kun je mijn cv bestuderen.

PS de foto bovenaan de pagina is gemaakt door Florain Verheijen / Story Filler. Mijn vage foto’s vind je op facebook en instagram, #lekkervaag.